БНО даде 100% от листите си на Васил Божков и Българско лято (видео)

Мандатоносителят е борец срещу Сорос, Бил Гейтс и "РоДшилд"

OFFNews 23 февруари 2021 в 15:17 12965 1

Партията на обвиняемия и избягал в Дубай мултимилионер Васил Божков Българско лято ще се яви на изборите на 4 април с регистрацията на партия Българско национално обединение (БНО).

Това обявиха председателят на "Българско лято" Борил Соколов и председателят на "Българско национално обединение - БНО" Георги Георгиев.

"На бюлетините ще пише Българско национално обединение, да се чете Българско лято", казаха двамата в съвместно изявление.

А Васил Божков написа на фейсбук профила си:

"Въпреки опитите на Прокуратурата и #хунтата да спре ПП "Българско лято" да се яви на избори, ние ще участваме. ПП БНО е избраният мандатоносител, предоставяйки ни 100% от своите листи.

Времето за промяна настъпи."

БНО е изразила вижданията си в Националистически манифест, в който за България се казва и следното: "Велика и могъща Национална Държава, каквато сме били хиляди години, или роби на световната банда ГЕЙТС – РОКФЕЛЕР – РОДШИЛД – СОРОС".

Манифестът, в който имаше и куп други бисери, беше публикуван на сайта на партията. От днес обаче той не може да бъде открит, защото сайтът на БНО препраща директно към този на Българско лято.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови