Актьорът Веселин Плачков и инж. Найден Павлов водят листите на АБВ в Пловдив

OFFNews 22 февруари 2021 в 13:27 4346 0

Актьорът Веселин Плачков ще бъде водач на листата на ПП АБВ в Пловдив в предстоящия парламентарен вот, в Пловдивска област листата ще се оглавява от инж. Найден Павлов, председател на Общински съвет в Хисар и член на НС на ПП АБВ.

Днес те бяха представени пред медиите от председателя на партията Румен Петков.

„Те са от младото поколение на България, което излъчва енергия, интелектуална мощ, подготовка и нещо, което липсва в останалите участници - почтеност и отговорност. Ние се обръщаме към гражданите за подкрепа, за да върнем нормалния начин на живот и работещата държава. Няма нормален начин на живот, когато няма общуване, няма атмосфера на заедност и търсенето и намирането на доброто за обществото решение“, каза председателят на АБВ Румен Петков при представянето им.

Веселин Плачков подчерта, че неговите корени са от Пловдивска област.

„Познавам Пловдив. Знам какъв огромен заряд има този град. Пловдив е културна столица 365 дни в годината. Моята мисия в тази кампания е да пропагандирам за повече отношение към културния живот в България, и специално в Пловдив. За внимание и отношение към всеки един артист и всяка една сфера в изкуството“, каза Веселин Плачков.

Водачът на листата на АБВ в Пловдивска област инж. Найден Павлов заяви, че е важно не само какво оставяме на децата си, но и личния пример, който им даваме.

„Нашето бъдеще зависи от действията ни днес, а не от това, което смятаме да направим утре“, каза инж. Павлов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови