62-годишен мъж от видинско село е в неизвестност от 20 дни

OFFNews 15 октомври 2014 в 15:51 2189 0

Мъж на 62 години от видинското село Тошевци е в неизвестност от над 20 дни, съобщава кметът на селото Маргарита Велкова пред агенция "Фокус".

Мъжът е в неизвестност от 25 септември, когато в обедните часове тръгнал заедно с негов приятел към помпена станция, която се намира близо до селото.

„Неговият приятел се върна в селото около 16:20 часа, но сам”, разказва кметицата Велкова.

За последно изчезналият мъж се е чул със съпругата си по телефона в деня на изчезването си. Той обяснил, че се е скарал с неговия познат, който си тръгнал. Обяснил на жена си, че се намира в масива с царевица до селото.

„Същата вечер около 19:30 часа повикахме полиция, която пристигна в селото към 22.00 часа. С прожектори обиколяхме най-възможните места в района на реката, но понеже дейностите започнаха малко преди тъмната част на денонощието, не успяхме да намерим нищо”, каза още Велкова.

На следващия ден са извършени обходи и с куче на полицията, но до момента нищо не е открито. 

Издирването на мъжа продължава, като в него са се включили и хора от селото, които са по програми за временната заетост. Има представители на полицията и Гражданска защита, които обикалят около помпената станция на Тошевци и района между селата Бранковци и Грамада.

Кметицата на селото обясни, че се работи по всички версии за изчезването на 62-годишния мъж. "Не се изключва и версията за убийство", коментира Велкова.

Най-важното
Всички новини