Цяла нощ без вода в части от НПЗ Хладилника

OFFNews 28 юни 2022 в 00:01 1042 0

Софийска вода

Снимка Архив

Няма да има вода в части от Хладилника, Челопечене и Студентски град

„Софийска вода“ временно ще прекъсне водоснабдяването в части на столицата днес, съобщиха от дружеството. 

Заради строително-ремонтни дейности по ул. „Сребърна“ в НПЗ Хладилника се налага спиране на водоподаването от 00:00 до 04:00 часа в района на ул. „Сребърна“ от бул. „Черни връх“ до ул. „Шаварски път“, ул. „Ст. Л. Костов“, ул. „Атанас Дуков“, ул. „Люба Величкова“, ул. „Проф. Михаил Андреев“, Жилищен комплекс „София Ленд Резиденс“, Болница „Аджибадем Сити Клиник Токуда“, Експо 2000 Център, Рейнбоу Плаза и хотел „Мейсън“.

Във връзка с изпълнение на инвестиционен проект за реконструкция на уличен водопровод по ул. „Ангел Маджаров“ в кв. „Челопечене“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на кв. „Челопечене“. След реализацията на този инвестиционен проект клиентите на „Софийска вода", живеещи в района ще почувстват значително подобреното качество на предоставяните услуги.

Подмяна на спирателен кран по ул. „Димитър Стефанов“ в ж.к. „Студентски град“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 21:00 часа на ул. „8-ми декември“ №13 и ул. „8-ми декември“ сградата на УНСС.

Монтаж на пожарен хидрант на ул. „Божур“ във в.з. Приплат се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на в.з. Приплат - ул. „Божур“.

Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на „Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

„Софийска вода“ АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови