Спират водата в Банишора и Киноцентъра

OFFNews 27 август 2020 в 06:00 1678 0

Водата в Банишора и вилна зона Киноцентъра ще бъде спряна временно днес заради ремонти, предупреждава "Софийска вода".

На 27 август ще бъде извършена реконструкция на водопровод на ул. "Струга" в Банишора, заради което водата ще бъде спряна от 9 до 21 ч. на:

- ул. „Струга“ от бул. „Мария Луиза“ до ул. „Опълченска“;

- ул. „Странджа“ от ул. „Харалампи Карастоянов“ до ул. „Клокотница“.

Ако строително-ремонтните дейности продължат над 12 часа, ще бъдат осигурени водоноски на кръстовището на ул. „Струга“ и ул. „Софроний Врачански“.

Във връзка с монтаж на спирателен кран във вилна зона Киноцентъра, на ул. „Цоньо Калчев“ №25, се налага спиране на водоподаването от 9 до 21 часа на: ул. „Цоньо Калчев“, ул. „Под гората“, ул. „Сладкопойна чучулига“, ул. „Митрополит Климент“, ул. „316“ , ул. „Зографска история“ и ул. „313“.

Ако строително-ремонтните дейности продължат над 12 часа, ще има водоноски на ъгъла на улиците „Цоньо Калчев“ и „Сладкопойна чучулига“.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - http://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx.“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови