Слави Трифонов покани Румен Радев, Бойко Борисов и Сотир Цацаров в шоуто си

OFFNews 13 ноември 2018 в 23:05 17124 2

Снимка Архив

Слави Трифонов покани в шоуто си през следващата седмица председателят на парламента Цвета Караянчева, президентът Румен Радев, премиерът Бойко Борисов, главният прокурор Сотир Цацаров и националния омбудсман Мая Манолова. 

От тях той се надява да разбере какво се случва в държавата на фона на ескалиращите протести. Не знам дали ще дойдат, ама - аз съм тв водещ, каня ги, що пък да не дойдат, обясни Трифонов в началото на предаването си тази вечер. Той покани зрителите да задават своите въпроси към представителите на властта. 

Той припомни, по повод протестите с мото "Смяна на системата", че преди две години той и екипа му искаха да организират референдум със същата цел. Тогава аз на стол и моите колеги на столове бяхме пред парламента, напомни тв водещият.

В студиото му гостува Вера Иванова, майка, чийто 23-годишен син е с умствена изостаналост и в развитието си е на нивото на 1-годишно дете и която всяка вечер е на протеста заедно с него. Тя разказа, че животът на децата с увреждания и на протестиращите възрастни е бил заплашен от провокатори, хвърлили димки на митинга срещу горивата.

Оцеляхме с помощта на полицаите, обясни жената 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11024

2

Комита

14.11 2018 в 10:40

Много грозно сте описали състоянието на сина на Вера Иванова. Просто кажете "момче с увреждания". Другото е в стилистиката на Звездомира Мастагаркова.

7568

1

Tabadatko

13.11 2018 в 23:57

Вторник вечер на кретените.