Шефът "СК Стилтранс": Фирмата е за франчайз, не за копърки - не знам кой вози 13 км за 70 лв.

OFFNews 28 май 2015 в 08:50 18850 33

Яне Янков показва тарифа, според която такситата на "СК Стилтранс" возят за 70 ст. на километър

Свръхемоционална проява, която трябваше да представлява право на отговор, направи шефът на фирма "СК Стилтранс" тази сутрин в студиото на Нова тв. Разгневеният Яне Янков дойде, за да каже, че нямал нищо общо с копърките, на които пише "СК Стилтранс" и които вземат по 70 лева за 13 км превоз от летище София. Фирмата му не била за превоз, а за франчайз - всяка копърка била длъжна да спазва закона и той не бил отговорен ако не го спазвала, защото тя извозвала клиентите за своя сметка.

На въпроса "Защо возите за 70 лв. от летището до бул. "Александър Малинов"?", поставен около 15-ина пъти от водещия Виктор Николаев, отговор нямаше. Вместо това Янков, който отказа да застане до водещите, а седна на най-далечния стол от тях, сипеше обвинения, крещеше, махаше ръце, обиждаше ги и постоянно ги прекъсваше с твърде силен дори за сутрешен блок глас.

Той заяви, че е набеден, следователно журналистите от Нова, направили репортажа, и водещите на сутрешния блок, били престъпници. Янков нямал общо с шофьорите на копърките, не ги и познавал.

"Обвинявате и лъжете хората... За пореден път вие лично отклонявате проблемите и насочвате ги в посока, в която да се обслужва нечий интерес", заяви Янков, но от откъслечните му фрази така и не се разбра кои хора са излъгани, как, чий интерес се обслужва и кои са глобалните проблеми, от които водещите отклоняват вниманието, занимавайки хората с "незначителния" въпрос за копърките на летище София.

Емоционално превъзбуден, шефът на фирмата не успя да обясни и поразителната прилика между логото на "ОК Супертранс" и "СК Стилшанс".

"Вие тровите хората и ги насочвате като казвате "Не се качвайте в "Стилтранс", а в "Супертранс"... Оставяте 90 човека невинни на улицата (работещите таксиметрови шофори в "СК Стилтранс" - бел. ред.), а 10-те, които използвате за манипулация ще останат да си работят... Кой имитирам? Менте не може да се имитира. "ОК Супертранс" - няма такава фирма!", заяви Янков.

Според него шофьорите на копърките, които мамят хората, нямат нищо общо с фирмата му.

"Този водач не е представител на фирмата, и двамата не са, нито са назначени, тези коли не са моя собственост... Вие набедихте моето име... ... Обявената ни цена е 70 стотинки", каза той.

При поредния опит на водещите Нова да зададат въпрос в студиото на Нова Янков им се нахвърли с думите: "Айде да млъкнете манипулаторите... Как една цяла телевизия е тръгнала да отстранява Яне Янков от пазара? Кой ви плаща?".

Водещите не успяха да успокоят Янков, който продължи да вика и влезе във времето за новините, които започнаха с 5-6 минути закъснение заради страстите в студиото.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!