Полицията разруши палатковия лагер на Орлов мост (видео)

OFFNews 03 септември 2020 в 04:35 14222 7

Сили на полицията и жандармерията бутнаха палатковия лагер на Орлов мост. Това се случи около 3 ч. тази нощ.

Това се случи след нощ на насилие след огромния протест снощи, на който имаше десетки хиляди протестиращи, както и провокатори, които обстрелваха полицаите със самоделни бомбички.

Силите на реда изнесоха от кръстовището палатките и шатрите, събориха барикадите и махнаха всички пейки, саксии и контейнери, които пазеха Орловград.

Жандармерията и полицията в центъра пък достига няколко хиляди души. По-рано днес те бяха обстрелвани с бомбички, фойерверки, бутилки и всякакви други части от лагера на Ларгото, който също беше разрушен. Полицаите биха протестиращи и ги пръскаха с лютив спрей. Пострадаха стотици протестиращи.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

706

4

order

03.09 2020 в 08:51

КОЙ В БГ ИСКА КРЪВ И ПРОВОКАЦИИ!!!!

„В Бг единствено ТУЛУПА, ШАЙКАТА и КАСКЕТЯ искат кръв!!!!! ....само те са заинтересовани от насилие за да се разпашат и да се опитат със сила да задържат кокала и да потушат мирният протест, както и направиха!!!!
Очаква се, а те вече снощи се появиха, в действие да влезнат и мутрите провокатори на ПИК, СИК и Каратиста с бомби, павета и т. н. мутренски арсенал!!!!

А решението е простичко и само едно : ОСТАВКА и СЪД ЗА бай ТУЛУП и ИНСТРУМЕНТА каскет Каренин и бързи и честни избори!!!!“

2100

2

гоуемио

03.09 2020 в 07:40

Малко обективност не вреди никому!!!
Със спрей пръскаха и протестиращите, които се радваха на "провокаторите", замерящи полицията, вместо да ги изолират.

23293

1

Стефан

03.09 2020 в 05:13

И слава богу.