Отровното трио: Протестът бе окървавен по поръчка на Борисов и Гешев (видео)

OFFNews 03 септември 2020 в 11:55 15375 12

Отровното трио ще продължи протестите до оставка на премиера Бойко Борисов и главния прокурор Иван Гешев. Това обявиха във видеообръщение в социалните мрежи адвокат Николай Хаджигенов, проф. Велислав Минеков и Арман Бабикян.

"Борисов се провали снощи. Провали се и днес, както се проваляше и предишните 57 дни. Искаме да ви кажем, че нас не ни е страх и продължаваме докато получим исканите оставки и постигнем всяка една от целите на протеста", обяви адвокат Хаджигенов.

Професор Минеков също бе категоричен, че няма да има стъпка назад. Той подчерта, че са бесни след случилото се снощи, което той определи като "поръчка на Борисов и Гешев за окървавяване на протеста".

"Ще продължим докрай, можете да сте сигурни. Довечера отново сме тук, както и през целия ден", каза известният скулптор.

Според Арман Бабикян т. нар. триъгълник на властта се е превърнал в срамния триъгълник на България.

"Провокаторите, кръвта, лютивия спрей, сълзотворния газ, битите жени - всичко това се случваше през целия ден, младежите, които бяха арестувани, лъжите на полицаите, които получаваха цветя през деня... Всичко това е лицето на Бойко Борисов. Ние нямаме шпицкоманди, нямаме и полиция. Ние нямаме палки, ние имаме само гражданите и затова сме на този площад и няма да мръднем оттук докато не изпълним целта си да освободим България", каза Бабикян.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

1894

12

Sashkavas

03.09 2020 в 16:36

Zulijn, той и другарчето ти Наполеон от 3 километър е възмутен от обществото (особено от това с бели престилки) но като си пиете хапчетата ще се оправите.

1894

10

Sashkavas

03.09 2020 в 15:04

Да перефразирам един стар лаф - Бойко и Гешев сраха в нашите гащи снощи.

12216

9

Uzer2

03.09 2020 в 14:52

Триото най-общо могат да бъдат определени като Господарите на ефира на общественият "протестен" подиум. Ако тези хора преподават на студенти, мисля че ще ги объркат жестоко.

2900

8

nrb

03.09 2020 в 13:16

OtSofia - Няма смисъл да им обясняваш, няма да те чуят. Комунистите са свикнали да взимат властта с преврат. С рещу Орешарски, докато имаше деца на протеста никой не си позволяваше да прилага насилие !!!

2100

7

гоуемио

03.09 2020 в 12:54

Леле как ме сърби водното оръдие...

3943

4

OtSofia

03.09 2020 в 12:29

Лозунгите снощи бяха за прекратяване на живота на човеци! Няма да повтарям изкрещяните грозни квалификации, екзистенциални заплахи, езотерични заклинания, престъпни призиви за съучастие, защото е грях, не прегрешение, не по погрешка, ами - грях. Стилистиката и самоделните им вудоо аксесоари - грях. Вместо да се гордеят, че са отровни, без кавички, тези тримата от снимката трябва да се покаят. Към тех непременно трябва да се прибави низвергнатия поп-баячка. А че с това си поведение през XXI век те очаквано стават лесна плячка за тези, с които уж се борят, е повече от ясно. Но това не ги прави невинни. Тримата+един въвлекоха доста други хора да сторят същия грях. Как ще живеят тримата+един с това - те си знаят. Как изкушените други ще живеят с това - те още не знаят с какво ще им се наложи да живеят. Аз предпочитам да не знам.

705

3

order

03.09 2020 в 12:12

КОЙ В БГ ИСКА КРЪВ И ПРОВОКАЦИИ!!!!

„В Бг единствено ТУЛУПА, ШАЙКАТА и КАСКЕТЯ искат кръв!!!!! ....само те са заинтересовани от насилие за да се разпашат и да се опитат със сила да задържат кокала и да потушат мирният протест, както и направиха!!!!
Очаква се, а те вече снощи се появиха, в действие да влезнат и мутрите провокатори на ПИК, СИК и Каратиста с бомби, павета и т. н. мутренски арсенал!!!!

А решението е простичко и само едно : ОСТАВКА и СЪД ЗА бай ТУЛУП и ИНСТРУМЕНТА каскет Каренин и бързи и честни избори!!!!“