Обявеният за изчезнал свидетел по делото "Цветанов" се появи

Юлиан Христов Последна промяна на 15 май 2014 в 13:09 2165 7

Свидетелят Орлин Тодоров

Снимка OFFNews

Свидетелят по делото на Цветан Цветанов, за който по-рано днес се появи информация, че е изчезнал, неочаквано се появи в съда.

Бившият шеф на РЗБОП-Велико Търново Орлин Тодоров отрече да е бил обявяван за издирване и уточни, че е бил призован още за предишното заседание и е дошъл доброволно. От медиите научил, че местонахождението му е неизвестно.

Заседанието срещу бившия МВР министър е насрочено за 13:30 ч. Очаква се днес съдът да приключи с разпитите на свидетели и изслушване на експертизи.

Разпитът на Орлин Тодоров беше поискан от адвоката на Цветанов - Менко Менков

Цветанов е подсъдим за това, че умишлено е отказал употребата на СРС срещу бившия директор на РЗБОП - Велико Търново Орлин Тодоров. Обвинителите смятат, че Цветанов умишлено е отказал срещу Тодоров да бъдат използвани СРС-та, макар че преди това съдия е подписал разрешение.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

15.05 2014 в 22:18

интеуектоуаец,
бат Мишо не мое държи правата линия, пада на старта при 4х100 на шопска. Недей така. Запалката беше друга бира, ма му свърши чакмака.

терП(утки) са чирфиви, не стават за обсебване.


ма са радвам, че вместо да хортуваме за бай ти илиЧ ти е станало ясно кой съм, какъв съм, колко часа бачкам...
тая вечер ша спиш спокойно.


аха-хах-хахахахххх!

Кажи нещо за поредицата статии на илиЧ бе мишморок, кажи за съдържанието им, на коя дата са пускани. Не? Целуваш ли го и ти червонобузко? Откъм гърба, а?

15.05 2014 в 15:54

Доста разпалено пазиш бсп... Нито съм гербер, нито ме интересува Прокопиев. А ти забруждавай 16 годишни деца от села с глупостите си. Какво си се обсебил с Герб? А заплатата. Гроб, еврогейове, Русия über alles. Ама защо ми ги говориш тия работи? Само констатирах, че си на 8 часов работен ден тука. Може и в други форуми, знам ли ти всички никове...

15.05 2014 в 15:43

пламка-а-а-ааааа, здравей бе аретлик!
как я караш? сало приехало? самагон има? це нема?!
оная твойта женоария шо праи? обтега ли ти беличките жартиери?

http://tinyurl.com/plamka-4erkassi-selfie

аре баце, следващия пат, га тръгнеш за Уай а съ обадиш, ей! Това МЕЖДУНАРОДНОТО летище там е гоуемо, ши тъ посрещнем, нема страшно. ;)

15.05 2014 в 15:39

интеуектоуаец, след фчерашното фияско на връъму го и на пеесетата му годишнина на чирфенобузата разградска голяма бяла дунавска с подпориите на умните и красивите простетуиращи за опорни точета е най-малце смешно а е хортува.

понеа са бараш, без резулт рейш ли, моа та светна да прочетеш йощ един пат емайло на прокофиев, таме измежду набелязаните за главатари на завераата се мъдри и "ilin"
после га се намааш седи доле и чети тава, се е от бай ти ilin:
http://www.capital.bg/browse.php?aid=181


начи отвори си един календар па глей по датите а са ориентираш ;) значи. го го съветаа илиЧ, кога това-онова и той после ка е продуктивен по часовник :))))))))не ми благодари, не пия ичкия.

15.05 2014 в 14:46

Ха-хаахх,Великова,казаха ли ти го ма шантонерко!Висиш като сопол за копейки,Кутьо голям работодател бе,заедно със Гея и Злодея са върха на хранителната верига!Ха-ха ,подават ви го в човчиците като на гарджета,а вие пърхате от шастие!Ха-хаахх,казват ти че си прост,че даже проЗд!Ха-хаахх

15.05 2014 в 14:12

Великов, чакаме опорните точкин от БСП, за да звучи и по-достоверно ни се дават истории да представяме като факти. Ама от месеци наред ти висиш тука по цял ден. Стотинките валят на коментар, а ти продаваш татковината си. Нямаш съвест и явно си доста прост, ако това е единствената работа, която можеш да си намериш...

15.05 2014 в 13:52

Цветанов и защитникът му Менко Менков се отказаха от разпита на 27 свидетели и две вещи лица, които са дали показания и заключения по време на досъдебното производство. Това са повече от 2/3 от свидетелите, посочени от прокуратурата.
Същевременно на днешното заседание съдебният състав с председател Десислав Любомиров конституира като граждански ищец по делото МВР, което предяви иск в размер на 50 569 лева към Цветанов.

Това е станало, след като Цветанов е допуснал бившият шеф на антимафиотите във Велико Търново да напусне МВР с всички полагащи му се обезщетения, докато срещу него тече разследване, като му е заплатено дори за престоя в ареста. Според прокуратурата Цветанов е разпоредил да бъде изплатено трудово възнаграждение на Тодоров за времето на отстраняването му от длъжност и обезщетения за период, в който Тодоров пък е бил задържан под стража в затвора в Ловеч. По този начин Тодоров е получил заплата и обезщетение за неползван отпуск за времето на задържането си, както и впоследствие 20 заплати при пенсионирането му от МВР.

Цецо Крадецо, не е само Крадецо, а и Лъжецо, и Наглецо, и Подлецо, даже и Кумецо - все се връзва с цецо.