Форум Digital Transformation b2b connect ще дискутира техники за оптимизиране на бизнес процесите

OFFNews 13 ноември 2018 в 15:19 1676 0

Форум “Digital Transformation b2b connect” ще дискутира ключовите техники за оптимизиране на бизнес процесите и успешна дигитална промяна. 

Форумът ще се проведе на 29 ноември в София. 

Дигиталната трансформация е многостранен процес, който може да ни донесе ползи за бизнеса за подобряване на обслужването и създаване на уникално потребителско изживяване; оптимизиране на бизнес процесите, повишаване на ефективността на работа и подобряване на процеса на вземане на решения; реновиране на продуктите и услугите, създаване на нови такива и въвеждане на иновации. 

Неслучайно и проучванията показват, че компаниите, които извървят пътя на дигиталната трансформация, са с 26% по-печеливши, а пазарната им оценка – с 12% по-висока от средното за бранша им.

Как реагира малкият и среден бизнес на изискванията на пазара, какви са стъпките, които трябва да предприеме за дигитализирането си, кои са основните услуги, от които може да се възползва, и какви са нагласите на хората са част от въпросите, които ще се дискутират на Digital Transformation B2B connect форум.

Във фокуса на форума ще бъдат още темите: защо е важна за бизнеса дигиталната трансформация, какво точно означава, как може да бъде осъществен този процес и какви са проблемите, свързани с него; дигиталната реалност с поглед в бъдещето 2020“– данни, тенденции и анализ, Шакир Ахмедов, член на IAB България; ролята на бизнес модела в дигиталната трансформация; дигитални бранд комуникации; B2B интергрирани маркетинг комуникации; мобилните приложения в В2В индустрията; тенденции и добри практики в дигитализацията при отделните сектори (банки, retail и др.). 

В края на събитието ще се проведат и практически уъркшопи.

Форумът е част от поредицата за успешни практики в различни бизнес сектори MySuccess.bg на сп. ENTERPRISE.

Повече информация за форума можете да намерите ТУК.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови