Блокада-изненада и пред БНТ: Офис на Пеевски на три места

OFFNews 21 август 2020 в 08:48 5521 2

Снимка БГНЕС

Поредната блокада-изненада на Сдружение БОЕЦ днес е пред сградата на Националната телевизия.

Централният вход на Националната телевизия бе блокиран за кратко от протестиращи, които не допускаха гостите на телевизията да влизат в сградата.

Протестиращите пизоваха тези, които бъдат поканени за гости на БНТ, да не идват пред централния й вход, защото според тях телевизията не отразява обективно протестните им действия.

Свободен граждански микрофон поискаха протестиращите, за да може всеки, който пожелае да каже своето мнение. Никой от ръководството на обществената медия не слеза при гражданите.

Пред сградата на БНТ се развяват български знамена, също и знамето на ЕС. Чуват се викове "Оставка", разлепени са и надписи, на които пише – “офис на Пеевски на три места“.

Органите на реда, охраняващи БНТ, не допуснаха протестиращите в сградата.

Това е поредната блокада-изненада на БОЕЦ. Активистите от организацията вече блокираха сградите на Министерството на правосъдието, на ЦИК и на КПКОНПИ.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

3714

2

Sony M

21.08 2020 в 17:02

Ще ги призная ако след това направят блокада-изненада и на bozhkovTV.

2900

1

nrb

21.08 2020 в 10:35

Публично известната като "Доган сарай" постройка се води официално като "сграда водна спортна база". За нея, както и за външния басейн, има издадено разрешение за строеж от --- 2014 г. (разрешението за строеж №П-38 / 30.06.2014 г. ) --- Правителството на Пламен Орешарски е деветдесет и второто правителство на Република България, управлява страната до 6 август 2014 г.