Бъчварова събира МВР шефове по плана за противодействие на терористични актове

OFFNews 20 декември 2016 в 08:00 4098 5

Бъчварова събира МВР шефове по плана за противодействие на терористични актове

Министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова е свикала за днес заседание на консултативната група по плана за противодействие на терористични актове.

Главния секретар на МВР Георги Костов заяви, че полицията е взела необходимите мерки. "Имаме засилено присъствие по всички точки на критичната инфраструктура", обясни той. По думите му като част от Европейския съюз България няма как да не вземе мерки в "контекста на изострения потенциален терористичен риск".

Конкретна заплаха за територията на нашата страна, за обект на територията на нашата страна, нямаме регистрирана, обясни Костов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12329

4

Шопа

20.12 2016 в 09:34

"Конкретна заплаха за територията на нашата страна, за обект на територията на нашата страна, нямаме регистрирана, обясни Костов."
Ами как ще имате, като вие никога нищо не знаете.
Освен като снате нещо после да обявите, че извършителя бил известен на органите (сещайте се на кой).

18551

3

Нострадамус

20.12 2016 в 09:34

Живеем в ТОТАЛНО СБЪРКАНА държава :Даскалицата по РУСКИ ЕЗИК е топ кмет на Софето, Социоложката Румяна Бъчварова е най-голям специалист в полицията по всички въпроси, Пожарникаря Бойко Методиев Борисов е най- голям дипломат, политолог, икономист и топ държавник, Физкултурника Цветан Цветанов е най-голям специалист в "правенето" на избори, Мадам иест Миглена Пръмова Кунева е най-голям специалист в образованието, и още, и още „специалисти”..., и всички те НАНАСЯТ постоянно огромни трудно поправими катастрофи на МИЛАТА ни Родина, на гърба на Народа БЕЗНАКАЗАНО !!!

18551

2

Нострадамус

20.12 2016 в 09:32

Гaлфона от Банкя прие АНТИБЪЛГАРСКО ПОСТАНОВЛЕНИЕ № 208 от 12 август 2016 г. за разселване на ислямистката сган в българските общини. Подписано е от министър-председателят Бойко Борисов. Нито една друга държава-членка на ЕС не е приемала подобен самоубийствен документ. http://dv.parliament.bg/DVWeb/showMaterialDV.jsp?idMat=106769

29217

1

Лопе де Вега

20.12 2016 в 08:59

Бай бабо, да те не среща мечка! Ако някой иска да направи беля, никой не може да му попречи! Откъде ще знаят, че примерно Али е решил да се гръмне на Женски пазар? Особено ако е сам и не е споделял желанието си? Тези нападения са абсолютно непредвидими. След тях започва веселбата. Тежко въоръжени полицаи и жандармеристи страшно гледат възможните терористи сред минувачите и си правят селфита. Парлама!

Поздрав!