ЦСКА след обвиненията за тренировки по време на пандемията: Интриги на комплексари

OFFNews 08 април 2020 в 14:56 1429 0

Ръководството на ЦСКА излезе с официално изявление по повод публикации в някои медии, че част от отбора тренира на базата в Панчарево в нарушение на забраните, които действат заради извънредното положение в страната.

Към материалите бяха приложени снимки и видео, направено с дрон. Вижда се как група от шестима футболисти изпълняват упражнения. Тренировките в момента са забранени.

Темата беше коментирана и от премиера Бойко Борисов, който заяви, че такива клубове трябва да бъдат санкционирани от РЗИ. От ЦСКА нарекоха кадрите "стари" и официални изразиха подкрепата си за наложените мерки.

Ето позицията на "червените":


Армейци,

призоваваме Ви да спазвате мерките на извънредното положение и да не се поддавате на провокации. На страха очите са големи и затова халюцинациите в главите на недоброжелателите ни са обясними.

По повод на „аматьорските кадри“ от базата в Панчарево няма да се обясняваме, каквато е целта на някои добре познати Ви болни мозъци. Ние папарашки кадри от старите ленти не смятаме да коментираме.

Премиерът Бойко Борисов обяви, че клубовете, които тренират в извънредното положение, трябва да бъдат глобени, но преди това официално и законно проверени. Подкрепяме го напълно.

Всичко друго е спекула във времена, в които няма място за интриги и за комплексари, заели се с медиен бизнес.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови