Подозират в тото руския собственик на Борнемут

OFFNews 27 май 2017 в 20:45 2859 1

Руският бизнесмен Максим Демин, собственик на английския елитен Борнемут, е заподозрян с незаконни залози на мачове. Новината е на повече от сериозна медия - The Times.

На 19 април на сайта на Футболната асоциация се появило съобщение, в което Демин е обвинен в това, че е направил залози цели 611 пъти! Съгласно правилата на FA човек, който се занимава с футболна дейност, няма подобно право.

Само че публикацията беше свалена мистериозно от сайта. В момента няма съобщение за обвинения към Демин. 

В асоциацията отказаха каквито и да е коментари. Представители на Борнемут вдигнаха рамене, че не знаят за обвинения.

Демин придоби 50 процента от акциите на клуба през 2011 година, после увеличи дела си на 100 пр. Преди 2 сезона продаде 25 процента на компания от Чикаго, за да набави допълнителни средства за отбора.

При Демин тимът се класира за първи път в Премиършип този сезон. При това Борнемут завърши повече от прилично - на девето място. Припомняме,  миналото лято усилено се говореше за интерес на новаците към Димитър Бербатов.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

11962

1

Мюнхен

27.05 2017 в 22:56

Англичаните обичат да поучават за "демокрация",но приемат руснаци-олигарси при тях.Навремето и баба Маргарет ставаше и лягаше с "демокрацията",но бе против обединението на Германия и приемаше Горбачов като близък приятел-с него "можело да се работи".