Босът на UFC иска да проведе битка на остров, Еди Хърн се подигра с идеята му

OFFNews 08 април 2020 в 14:01 2395 0

Мениджърът на световния шампион в тежката категория на професионалния бокс Антъни Джошуа - Еди Хърн разкритикува идеята на президента на ММА организацията UFC - Дейна Уайт да проведе битка на остров.

Причина за това е, че Уайт отложи основното си събитие, в което трябваше Хабиб Нурмагомедов и Тони Фъргюсън да се изправят един срещу друг в зала "Barclays Center" в Ню Йорк. 

В понеделник Дейна обяви, че на 18 април ще проведе турнира UFC 247 на непознат американски остров. Това не бе добре прието от Хърн, който заяви, че босът на ММА организацията има лош вкус.

"Това е невероятно. Мисля, че в бокса няма някой, който да е по-упорит от мен. Но дори и аз в този момент не съм си помислял да организирам такова събитие.

UFC се инати. Дейна Уайт притежава много неща, които го правят успешен, но в един момент трябва да отстъпи и да вдигне бялото знаме. Леко съм изненадан, че ESPN одобрява идеята му.

Определено искат рейтинги и пари. Но аз знам, че нито Sky Sports, нито DAZN биха ми позволили да организирам гала вечер в този момент. Честно казано това е проява на лош вкус.

Дейна Уайт иска да бъде новатор, въпреки че хората му казват, че не трябва да го прави. Но знам какво е усещаното когато някой ти казва нещо, но ти така или иначе го правиш. Една част от мен му се възхищава, докато другата смята, че е луд", каза Хърн.

Припомняме, че именно той обича да реализира екзотични идеи, след като миналата година прибра 50 милиона долара, за да организира боксова гала вечер в нетрадиционната за такива събития страна - Саудитска Арабия, където Антъни Джошуа си върна шамионските пояси от Анди Руис младши. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови