Обявиха украинка за нов секссимвол на леката атетика

ОFFNews 16 август 2017 в 17:45 9169 2

Юлия Левченко е тотален хит в мрежата след второто място в скока на височина, постигнато в Лондон. Заради таланта, но и красотата.

19-годишната блондинка  преодоля 201 сантиметра. Така отстъпи само на терминаторката в тази дисциплина и световна шампионка Мария Кучина - Ласицкене.

Естетите по света не въртят нейни скокове, а снимки от Инстаграм. Мнозина я сочат като новият секссимвол на леката атлетика.

Може да се каже, че Юлия наследява на поста Ивет Лалова, която също има хиляди почитатели след вярната публика на този красив спорт. Е, ние не си даваме първото място на Ивет за нищо на света.

Експерти изчисляват, че камерите в Лондон са давали украинката почти толкова често, колкото големите звезди Юсейн Болт и местния идол Мо Фара.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

12416

2

IBL IBL

17.08 2017 в 09:00

Любопитно ми е кое точно не е вярно, че черната вещица под мен да има 10 минуса. Не много, ама все пак ми е любопитно. С кое точно някой не е съгласен или какво невярно е казала? :) Или обичаме да цъкаме като стадо, както правим всичко друго. Със здраве.

10538

1

Black Hex

16.08 2017 в 19:45

19г... красива, нека да се радва на живота!
Младостта, любовта и децата са най-прекрасните неща на този свят. Който е остарял и не го е разбрал значи е живял напразно.