Научно-фантастичен сезон по TV1000

OFFNews 22 септември 2019 в 00:20 4647 0

Снимка TV1000

"Воден свят"

Сезон на научната фантастика е подготвил филмовият канал TV1000 през есента.

"Пълен мрак", "Хрониките на Ридик", "Воден свят" и още фентъзи заглавия ще се завъртят по филмотечния канал всяка вечер от понеделник, 23 септември, в 22:00 часа .

В чест на премиерата на "Проект Синя книга" по Epic Drama, TV1000 ще покаже вълнуващи научно-фантастични моменти и интригуващи истории за спокойните ви вечери у дома. Настанете се удобно и се насладете на емблематични и класически научно-фантастични филми по TV1000 през есента. От дистопични бъдещи светове до близки срещи с извънземни, ще бъдете пренесени в мистични атмосфери и необичайни реалности.

"Воден свят" (23 септември, в 22:00 часа) ни праща в далечното бъдеще, когато полярната ледена шапка се е разтопила, Земята е покрита с вода, а човешката раса се бори за оцеляване на полуразрушени лодки и импровизирани плаващи градове. Моряк мутант се оказва въвлечен в конфликта между безмилостните "Пушачи" и дете, което разполага с таен ключ към вълшебно място, наречено "Сушата". Морякът решава да придружи момиченцето и майка му до легендарната земя. С Кевин Костнър.

"Заразно зло: Живот след смъртта" (24 септември, в 22:00 часа) е четвъртият филм по известната видеоигра. Мила Йовович е в ролята на Алис и обикаля света, който е опустошен от вирусна инфекция, за да открие оцелели.

"Живот назаем" (25 септември, в 22:00 часа) ни праща в близкото бъдеще, в което изкуствени органи могат да се купуват на кредит. Мъж има проблеми с вноските за сърцето, което е поръчал. 

Снимка: TV1000

В "Пълен мрак" с Вин Дизел (можете да го гледате в четвъртък, 26 септември, в 22:00 часа) изоставени космически пътешественици се борят да оцелеят на изгорена от слънцето планета, която изглежда безжизнена - поне преди да се впуснат в сенките.

Снимка: TV1000

В "Хрониките на Ридик" (27 септември, в 22:00 часа) издирваният престъпник Ридик пристига на планетата Хелион, за да се възправи срещу нашественическата империя на Некромонгърите - армия, която планира да промени или убие всички хора на планетата. С Вин Дизел.

Снимка: TV1000

Следете www.tv1000.bg/schedule за програмата.

Луди сте по филмите? От екшън комедии до скандинавски трилъри, от британски драми до хорър класики и разбира се, evergreen хитовете на Холивуд от всички жанрове! TV1000 разказва истории, които определят нашия свят и формират живота ни.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови