Защо „Червената къща" затваря врати (пресконференция на живо)

OFFNews Последна промяна на 10 декември 2014 в 10:55 4744 8

OFFNews.bg ще проследи на живо пресконференцията от Червена зала на Центъра за култура и дебат „Червената къща „Андрей Николов“.

На срещата с медиите по-подробно ще разкажем защо при липса на подкрепа от българската държава „Червената къща „Андрей Николов“ ще трябва да затвори врати още в началото на 2015 година, обявиха от фондация „Гъливер клиринг хауз“, която управлява Центъра за култура и дебат.

Пресконференцията, озаглавена "Духът напуска тялото - Сбогуване с Червената къща", започва в 11:30 ч.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

10.12 2014 в 13:08


МОМЕНТАЛНО Е ТРЯБВАЛО ДА БЪДЕ ЗАТВОРЕНА ЩОМ Е БИЛА.........“ЧЕРВЕНА“:))))))))))))

ИЛИ АСАНКА КРИШНАРКАТА ДА Я .....ПРЕБОЯДИСА В ПРАВИЛЕН ЦВЯТ“)))))

10.12 2014 в 13:01

Еми държавата не е длъжна да им плаща наема на ШОРОШОМОЛЦИТЕ за този вертеп на моралния упадък, където под формата на упадъчно буржоазно "изкуство" се имира фелацио между мъже.

ШОРОШОИДИТЕ да си намерят друго място да тровят обществото с тяхното дегенератско изкуство (Entartete Kunst; Degenerate art) плод на sick minds.

Омерзен съм.

10.12 2014 в 12:06

Ами пидирастии ще тряяя другади да са събират да додат на село да копат, оти че видиат те истинския живот.

От мотика ставаш човек!

КОпане за лечение!

10.12 2014 в 12:04

Духът отдавна е напуснал тялото им.

Да чезнат. Една шайка пИдИраси по-малко.

10.12 2014 в 11:59

защо е тази драма, до колкото разбрах искат държавата да не им взима наем, само че това е апетитно място и държавата може да печели от висок наем... мисля, че има други общински или държавни помещения с доста по-нисък наем където пак могат да си развиват културната дейност

10.12 2014 в 11:43

Сто на сто на Иво Прокопиев му е станало лошо, когато е прочел как един от най-авторитетните природозащитници в света заявява, че екоорганизациите "насаждат страх" и "събират дарения" благодарение на пропагандата си. Да не говорим за соларните панели и паркове, с които Прокопиев и хора от неговите кръгове нацвъкаха България и качиха в пъти цената на тока за хората. И разбира се най-важното в думите на д-р Мур - заиграването на "зелените" с политиците и медийното обслужване, което при Прокопиев е хубава традиция.

Както се вижда, няма как подобно съчинение да обслужва интересите на издателя и бизнесмена и напълно естествено е да бъде изхвърлено от сайта. Патрик Мур просто е събрал в капка думи целия образ на нашенските "зеленковци". Те по ясно посочения начин от експерта рекетират държавата, политиците и инвеститорите и пълнят сметките си с пари от безмислени проекти и инициативи.
10.12 2014 в 11:39

Е, почакай малко. Скоро предколедно пак ще има имитации на свирки в еднополова мъжка любов!
Такива евро-соросоидални ценности не са за изпускане! Какво там ще ми се лензят с къщурки, сено и агънца... ясли и Христо младенеца в тях?
Да вземат обаче тоя път вместо само имитация, да турнат в главната роля някое евро-мангалче, са интеграция и да му го лапат на живо.
Йончев, какво става с Патрик Мур? Ще прочетем ли нещо от него или НЕ?

10.12 2014 в 11:27

Хм, това място може да има и по-полезно приложение от снобарски "мероприятия", организирани от соросоиди... ;-)))))))
Освен няколко концерта и представяния на книги, не съм видял в програмата им нищо полезно...