Спечели билет за Guns'n'Roses!

19 юни 2012 в 20:09 9924 6

Sofia Rocks 2012
Sofia Rocks 2012

OFFNews.bg ще даде 2 билета за концерта на Guns'n'Roses, който е част от фестивала Sofia Rocks 2012. Билетите са за двата дни и разбира се, важат за целия фестивал.

За да получите възможността да се сдобиете с един от тях, е необходимо да изпратите най-яката си рок снимка на e-mail [email protected] до 27 юни 2012 г., след което снимките ще бъдат публикувани в страницата на OFFNews.bg във Facebook и всеки ще има възможност да се отбележи (tag-не) в своята.

Под „най-яката рок снимка“ може да се разбира най-ефектната лично направена снимка по време на рок/метъл концерт, снимка с член на някоя група или с цяла група, както и още вариации, които фенското рок съзнание е способно да сътвори.

След края на приемането на снимки, единият билет ще бъде присъден от жури, чийто състав ще се обяви в последствие, а другият билет ще се даде на кандидатът, събрал най-много харесвания на снимката си във Facebook (след като бъдат публикувани на страницата на OFFNews.bg там).

Снимките ще „престоят“ във Фейсбук за събиране на гласове и за оценяване от журито до 2 юли (понеделник), когато ще бъдат обявени победителите.

Фестивалът, включващ Guns'n'Roses, Godsmack, Trivium, Clawfinger, Heaven shall burn, Within temptation и много други, ще се състои на 7 и 8 юли 2012 г., а мястото е Националният стадион „Васил Левски“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови