След зверска катастрофа актрисата Ан Хечи на апарат, няма шанс за живот

Тя си партнира с Харисън Форд в "Шест дни, седем нощи", имаше връзка с тв водещата Елен Дедженерис

OFFNews 12 август 2022 в 10:38 13214 2

Ан Хечи

Снимка Кадър от филма "6 дни, 7 нощи"

Семейството на Ан Хечи обяви, че няма шанс тя да оцелее

Американската актриса Ан Хечи, която катастрофира тежко на 5 август, няма шанс да оцелее. Тя е на апарати за поддържане на живота, съобщава семейството й, предава ДПА. 

Хечи остава в кома и има "тежка аноксична мозъчна травма"."Искаме да благодарим на всички за милите пожелания и молитви за възстановяването на Ан и да благодарим на всеотдайния персонал и прекрасните медицински сестри“, добавят от семейството й. И уточняват, че медиците се опитват да определят дали органите й са жизнеспособни за донорство, се казва още в изявлението на фамилията. 

Хечи бе настанена в болница, след като се вряза в къща в западен район на Лос Анджелис, а колата й избухна в пламъци. От полицията съобщиха, че предварителните кръвни изследвания на актрисата са разкрили наличието на наркотици, но е необходимо допълнително изследване, за да се изключат всякакви вещества, приемани под лекарско наблюдение в болница, уточнява БТА. 

53-годишната актриса, майка на две деца, е участвала в голям брой филми през 90-те години, сред които "Шест дни, седем нощи" и "Дони Браско". Известна е и с ролята си в сериала "Друг свят", която й носи награда "Еми" през 1991 г. Участвала е и в римейка на „Психо“ през 1998 г.

Ан Хечи имаше връзка с актрисата и телевизионна водеща Елън Дедженерис, припомня Би Би Си. 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови