Операта „Кармен” със звездите Иван Момиров и Агунда Кулаева на 26 април в София

OFFNews 05 март 2014 в 11:12 4731 0

На 26 април 2014 зала 1 на НДК ще посрещне световни звезди на оперното изкуство в спектакъла “Кармен” от Жорж Бизе на Държавна опера Варна, по покана на проддуцентска компания АРТИШОК. 

Тенорът Иван Момиров, един от плеядата големи български артисти, гастролиращи по световните оперни сцени, пристига специално от Италия за ролята на Дон Хозе, а в ролята на Кармен ще видим и чуем чаровната и добре позната у нас Агунда Кулаева (Русия), изявяваща се на сцените на Новая опера и Болшой театър в Москва.

На двамата ще партнират още Ирина Йордакеску (Румъния) – в ролята на Микаела и Венцислав Анастасов – в ролята на Ескамило. Режисурата и сценографията са дело на главния режисьор на Варненската опера - Кузман Попов, едно от знаковите имена в българското оперно изкуство, а Диригент ще бъде Светослав Борисов.

Билетите за спектакъла “Кармен” на Варненската Опера на 26 април в зала 1 на НДК вече са в продажба с цени от 15 до 50 лв. Те могат да бъдат закупени в интернет на www.ticketportal.bg, както и в Билетен център в НДК

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови