Ню Бояна с предизвикателство: Направи кратък филм за 24 часа и стани част от екипа на киноцентъра

ОFFNews 22 февруари 2018 в 12:20 10689 0

Искате ли да работите в кино индустрията? Да бъдете част от екипа на снимачната площадка и да обменяте опит с международните професионалисти във филмовите продукции?

Киноцентърът в Бояна търси хора, които да се включат в кино предизвикателството "Ню Бояна 24" - създаване на 3-5 минутен филм само за 24 часа. Състезанието ще се проведе в "Ню Бояна Филм Студиос" на 10 и 11 март. Задачата е да се направи подготовка, заснемане и пост-продукция на кратък филм. Всичко трябва да се осъществи за не повече от 24 часа на територията на студиото.

Сценарият на филма трябва да съдържа 3 елемента, които ще бъдат разкрити в началото на снимачния ден 10 март.

След края на надпреварата всички филми ще бъдат прожектирани пред жури в мемориалната кинозала “Дани Лернер”. Ще има и награди, а по време на цялото състезание кино професионалисти ще наблюдават представянето на всеки участник, за да изберат бъдещите стажанти, които ще имат възможност да получат опит от най-големите професионалисти в страната.

Участниците в “Ню Бояна 24" ще могат да ползват външни и вътрешни декори в студиото за заснемане на своите продукции. Ще им бъде предоставена база данни с актьори и каскадьори. Екипите трябва да си осигурят всичко останало за заснемането на филмите си и да решат каква техника ще използват - може да бъде сниман дори с камерата на мобилен телефон.

Цялата информация за "Ню Бояна 24” е намира онлайн на, както и във Фейсбук страницата на "Ню Бояна Филм Студиос". 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови