Идва ли краят на епохата 'Тарантино'

ОFFNews 21 януари 2020 в 15:42 3353 0

Решението на Куентин Тарантино да се оттегли от режисьорството след заснемането на още един филм е обусловено основно от желанието му да се посвети на семейството си, съобщава Филм нюз.

Тарантино преди е споделял, че възнамерява да се откаже от дейността си зад камера, след като заснеме 10 филма. Неговият девети филм - одата за златното време на киното "Имало едно време в Холивуд", е сред водещите заглавия в настоящия награден сезон.

Потвърждавайки решението си за сайта Попкорн на Ей Би Си нюз, Куентин Тарантино признава, че е решил да се ориентира в нова посока заради семейството си, което е на път да се увеличи.

Известният режисьор споделя, че е настъпило време за третото действие в живота му, когато ще бъде "повече" съпруг и баща.

Съпругата на 56-годишният Куентин Тарантино, Даниела Пик, е бременна с първото им дете. Двойката оповести през август миналата година, че очаква потомство, припомня изданието.

Наскоро Куентин Тарантино обяви, че вероятно няма да режисира филм от вселената на „Стар Трек“, както се очакваше. „Мисля, че те могат и да направят филма, но не мисля, че аз ще бъда този, който ще го режисира“, заяви Тарантино.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови