Актьорът Роджър Мозли от сериала Магнум почина на 83 години след автомобилна катастрофа

OFFNews 08 август 2022 в 20:35 2911 0

Робърт Мозли

Снимка Getty Images

Актьорът е най-известен с ролята си в легендарния сериал Магнум

Актьорът Роджър Мозли от сериала "Магнум" почина на 83 години след автомобилна катастрофа. В България сериалът започна излъчване по Нова телевизия на 12 август 2019 г. На 9 август 2022 г. започва четвърти сезон.

Смъртта на Мозли, станал популярен като Тиодор Калвин в легендарния сериал "Магнум“, е настъпила в медицински център в Лос Анджелис в резултат на наранявания, получени при пътен инцидент. Той е бил в критично състояние след автомобилна катастрофа миналата седмица. От семейството му обаче не разказаха повече подробности за случилото се.

Актьорът, който има повече от 70 роли в киното, се превърна в любимец на милиони зрители след участието си в поредицата "Магнум“, в която си партнираше с Том Селек. Последната му роля, тази на Джон Буки, бе в римейк на емблематичния сериал.

Актрисата, продуцент и сценарист Тина Андрюс, сподели в социалните мрежи, че Мозли е обичан приятел, който много ще й липсва. „Какъв прекрасен човек и добър актьор, който организираше страхотни партита“, написа тя в Туитър. Стивън Хил, който изпълнява ролята на Тиодор Калвин в продължението на "Магнум", също почете паметта на колегата си, като написа в Инстаграм, че „всички сме удостоени с примера на живота на Мозли – джентълмен, силен човек и ментор“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови