Серхио Рамос и половинката му вдигнаха приказна сватба (видео)

OFFNews 16 юни 2019 в 11:27 4158 0

Капитанът на Реал Мадрид Серхио Рамос и половинката му Пилар Рубио спретнаха внушителна сватба, която може да бъде сравнена с тези от приказките.

Двамта си казаха "да" в "Катедрал де Севиля" пред повече от 500 гости, сред които суперзвездите Дейвид Бекъм и половинката му Виктория, Кейлор Навас, Лукас Васкес, Лука Модрич, Серхио Бускетс, Жорди Алба и други.

В духа на традицията пръв в катедралата влезе Рамос, придружаван от майка си. Той бе заложил на класически костюм на райе с фраг.

Рубио пристигна под ръка с татко си. Тя бе с великолепна рокля на популярния дизайнер Зухаир Мурад. Любопитният момент при дамата на Рамос бе букетът, който бе черен.

След церемонията празненствата се пренесоха в имението на защитника. То се намира на 20 минути път с кола от Севиля. Рамос и Рубио са двойка от години, но едва сега се наеха да минат по венчилото. Двамата имат три деца.

"Беше емоционално. Разчувствахме се, когато видяхме как ни гледат децата. Заложих на черния букет, защото исках да почертая индивидуалността си и се получи перфектна смесица", каза Рубио малко след церемонията.

"Ходил съм на много сватби, но нито една не е била като моята. Любовта е тази, която движи света, а ние имаме невероятно семейство. Сега ни остава да се насладим, да сме щастливи и влюбени", сподели Рамос.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови