В Русия вече бият и във ВИП-ложата

OFFNews 19 юли 2017 в 14:32 2214 1

Това, че си си купил билет за ВИП-ложата вече не може да ти гарантира безопасност по време на мач в Русия.

В това се убеди фен на Спартак Москва по време на мача от първия кръг на местното първенство срещу Динамо на стадион "Арена Химки". Двубоят завърши миролюбиво - 2:2, но събитията на трибуните и в частност ВИП-ложата, бяха доста нагорещени.

"Няколко фена на домакините прескочиха огражденията и започнаха да бият мъж с фланелка на Спартак. Полицаи или стюарди наоколо нямаше. Всички просто седяха и гледаха побоя или снимаха с мобилните си телефони. Мъжът получи много удари по главата.

Като се посъвзе, отиде да пише оплакване в полицията. Пристигналите лекари не го откриха. 15 минути след инцидента дойдоха и служители на ОМОН, които бяха посрещнати с аплодисменти.

Всички в ложата бяха на страната на побойниците, като обясниха, че битият ги е провокирал с обидни жестове и скандирания в подкрепа на Спартак", разказва присъствал на боя журналист на сайта Чемпионат.

По време на мача хулигани са се опитвали да потърсят саморазправа и с бившия футболист на Динамо Роман Зобнин, който в момента е играч на Спартак.

Той също е бил в злополучната ложа със съпругата си, но е успял да се измъкне навреме, макар и да се възстановява в момента от тежка контузия.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

42249

1

Denis Rizanov

19.07 2017 в 14:45

А у ивропейска България не пускат публика на стадиона и им вземат пари да гледат мача на екран до стадиона...
Говедата навсякъде са си говеда. Там обаче полицията бие много по-демократично от нашата. И има видимо по-добри резултати.


https://youtu.be/XPEaA2a0ecU?t=238