В Англия впечатлени от дебюта на играч на Астън Вила с български корени

OFFNews 19 януари 2020 в 12:06 2827 0

Феновете на Астън Вила, както и футболнинспециалисти останаха приятно изненадани от официалния дебют в английската Висша лига на Индиана Василев.

Футболистът от български произход дебютира за английския Астън Вила в мач от Висшата лига. Халфът се появи в игра през второто полувреме на гостуването на Брайтън и остави добри впечатления с изявите си.

Мачът завършо наравно 1:1. В 38-ата минута Леандро Тросард даде аванс за домакините от Брайтън.След час игра бирмингамци изоставаха в резултата и поради тази причина мениджърът Дийн Смит реши да освежи състава.

В 67-ата минута на терена се появи Индиана Василев, който замени Трезеге. Ходът даде искания резултат и звездата на Астън Вила Джак Грийлиш отбеляза изравнителното попадение за 1:1 в 75-ата минута. До края на срещата резултатът остана непроменен.

Привържениците на Вила моментално оцениха влиянието на Василев като според тях той моментално е раздвижил атаката на тима. Подчертава се и действието му при гола на Вила. При него Дъглас Луис намери прекрасно Джак Грийлиш с центриране отляво. Василев обаче имаше важно действие, с което увлече няколко футболисти на Брайтън със себе си и така даде пространство на Грийлиш.

Изявите на младока с български произход внимателно следи и легендата на националния ни отбор и Астън Вила Стилиян Петров, който след мача написа в Twitter: “Браво, Инди. Само напред“.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови