Левски опроверга, че треньорът Стоянович е в тежко състояние (обновена)

OFFNews 04 април 2021 в 10:09 6604 0

Треньорът на "Левски" Славиша Стоянович продължава да е в болница, но не е в тежко състояние. Специалистът е контактен и не е поставен на изкуствено дишане. Това разкриха пред бТВ от клуба.

По-рано днес една от фенските страници на сръбския гранд Цървена звезда съобщи, че уважаваният футболен специалист е тежко болен.

Според източника 51-годишният специалист е поставен на изкуствено дишане заради Covid-19.

„Бившият ни треньор Славиша Стоянович е в тежко състояние в болницата, на кислород. Пожелаваме му бързо възстановяване! Славе, всички сме с теб, дръж се!", написаха от Red Star Belgrade на профилите си в социалните мрежи.

Стоянович се радва на голяма популярност сред феновете на Цървена звезда. Под негово ръководство "звездашите" спечелиха шампионската титла на Сърбия през сезон 2013/14 и прекъсват доминацията на Партизан, припомня БНР.

Както е известно, с положителни тестове за Covid-19 в Левски са още Симеон Славчев, Мартин Петков, Насиру Мохамед и докторът на отбора Стамен Илиев. Имаше информация, че Здравко Димитров също е заразен, но от "Герена" съобщиха, че резултатът от изследването му е отрицателен.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови