Почетино: Това е само първата половина на мача

OFFNews 14 февруари 2019 в 08:51 970 0

Аржентинският наставник на Тотнъм Маурисио Почетино не пестеше суперлативи към играчите си след категоричната победа с 3:0 над Борусия Дортмунд в първата среща от 1/8-финалите на Шампионската лига между двата отбора. Убедителният успех прави "шпорите" почти сигурен участник в следващата фаза.

"Не мисля, че бяхме нервни, но през втората част със сигурност надиграхме отбора на Дортмунд", обяви той на пресконференцията след мача.

"На почивката показах на момчетата няколко ситуации, които можеше да отиграем по-добре, а те ме разбраха перфектно. Радвам се, че им помогнах да вземат правилните решения на игрището и победихме".

"В такива моменти имаш нужда и от късмет, а тази вечер не можем да се оплачем от липсата на такъв. През първото полувреме започнахме много трудно и не играхме така, както ни се искаше"

"След почивката обаче бяхме просто невероятни. След първия гол увереността ни се повиши и лесно паднаха и втория, и третия гол", добави още мениджърът на победителите.

Почетино бързо призова да се слезе на земята, защото не всичко е свършило: "Това е само първата половина на мача. Резултатът е чудесен, но в Германия ще ни е много трудно. Имаме още много работа за вършене преди да отстраним Борусия", завърши Поч.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови