Опашки за фланелките на Неймар в Париж, в Барселона ги горят (видео)

OFFNews 04 август 2017 в 13:29 2740 0

Истерията "Неймар" завзе Париж. Стотици фенове на Пари Сен Жермен рано-рано се наредиха на дълга опашка пред клубния магазин на "Шанз-Елизе", за да се сдобият с фланелка на новото попълнение на тима.

Бразилецът бе привлечен от Барселона срещу умопомрачителната сума от 222 милиона евро, което докара до екстаз почитателите на футбола във френската столица.

За да си вземат фланелка, някои от привържениците на клуба са чакали повече от три часа, докато тя официално бъде пусната в продажба.

Eкипът с името и номера на Неймар струва 155 евро, а бразилецът се очаква да бъде представен официлано като нов играч на клуба малко по-късно днес.

В същото време на около 900 километра разстояние, стотици гневни фенове на Барселона изгориха тениски на доскорошния си любимец Неймар. По-рано в района на стадион "Камп Ноу" се появи банер с образа на Неймар, на който пише: "Предател".

Нападателят се сбогува с Барса със сълзи на очите, публикувайки трогателно видео в профила си в Инстаграм, но това очевидно по никакъв начин не трогна феновете.

Неймар вече е в Париж, а малко по-късно днес ще говори за първи път пред медиите като играч на Пари Сен Жермен. Пресконференцията е насрочена за 14:30 часа българско време.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!