Ники Михайлов пред завръщане в Левски

OFFNews 17 ноември 2018 в 09:18 2536 0

Бившият национален вратар Николай Михайлов е пред завръщане в редиците на Левски, съобщава Sportal.bg.

Собственикът на Левски Спас Русев е твърдо решен да привлече нов вратар колкото се може по-скоро. Босът на "сините" е крайно разочарован от представянето на Божидар Митрев и Мартин Полачек, като вече дори е провел сериозни разговори с Михайлов.

Двете страни са в напреднали преговори, а националният вратар на България е получил покана от Русев да бъде в ложите на стадион "Георги Аспарухов" в днешната контрола с Монтана от 11:30 часа. Вратарят вече два пъти беше търсен предните години от Русев, а преди това веднъж и Георги Иванов-Гонзо имаше идея да го върне в клуба.

Това ще бъде първи мач за 30-годишния вратар на "Герена" след дълги години. За последно Ники Михайлов гледа на живо мач на Левски на 23 май 2014 година, когато клубът отпразнува грандиозно своята 100-годишнина на стадион "Васил Левски".

В момента Михайлов е свободен агент, като се очаква съвсем скоро да започне тренировки под ръководството на Славиша Стоянович и да стане официално част от тима още през този месец. Той трудно ще направи повторен дебют през 2018 година, тъй като е далеч от най-добрата си форма, която трябва да бъде постигната през зимната подготовката в Кипър. Стражът се раздели с Омония (Никозия) през май, като няколко месеца се готвеше на базата в Бояна, а от близо три седмици тренира със Славия.

Михайлов е бивш играч на Левски, Ливърпул, Твенте, Верона, Мерсин и Омония, като има близо 40 мача с националната фланелка.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови