Мрачни прогнози вещаят изхода от мача България - Ирландия

OFFNews 03 септември 2020 в 14:23 2876 0

Днес националният тим на България започва второто си участие в Лигата на нациите, като ще мери сили с Ирландия

В 21.45 часа тази вечер българският отбор по футбол се хвърля с нова надежда в турнира Лигата на нациите. „Лъвовете“ приемат на стадион „Васил Левски“ тима на Ирландия в мач от първия кръг на надпреварата.

Въпреки опитите да се вдъхне оптимизъм сред феновете, прогнозите за изхода на битката на терена са предимно мрачни.

Според анализ в сайта на poznavach.com, липсата на някои ключови играчи ще създаде трудности и ще ни лиши от възможности за положения пред ирландската врата. Защитата ни също едва ли ще издържи, без да се пропука в рамките на 90 минути, а съдейки по досегашното представяне на двата съперника, в крайна сметка по всяка вероятност ще се стигне до загуба на България. Един от най-високите коефиценти за такъв залог предлагат от Efbet.

Средният коефицент за равен резултат на топ букмейкърите у нас се движи между 3.10 и 3.20, а за победа над момчетата на Ирландия варира от 3.30 до 3.45.

Статистиката на головете също сочи Ирландия за по-класен и обигран отбор. Общата бройка на попаденията на нашите възлиза едва на 12, докато ирландците разполагат с автори на общо 46 гола за тима на държавата.

Главен съдия на двубоя с Ейре ще бъде австриецът Мануел Шютенгрубер, а негови асистенти – Роберт Щайнахер и Андреас Ротман. Наблюдател на срещата ще бъде Бошко Йованетич.

Вчера селекционерът на националния тим Георги Дерменджиев посочи Петър Занев за наследник на капитана Ивелин Попов, след като той сложи край на кариерата си за България. Момчетата ни излизат като домакини, облечени в екипировка с уникален ретро дизайн, вдъхновена от Флорентинската епопея.

Предстоящата футболна битка с Ирландия е шанс за Дерменджиев и играчите да добият самочувствие, както и генерална репетиция преди важната среща с Унгария следващия месец за класиране на Евро 2020.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови