Ексклузивно Със сълзи: Свалиха Росен Желязков от председателското място в предпоследния ден на 49-ото НС

Лудогорец в спор с Марсилия за алжирски национал

OFFNews 26 декември 2021 в 17:02 3542 0

Лудогорец е направил оферта за нападателя на националния отбор на Алжир Юсеф Белайли, съобщава competition.dz. Футболистът, който прекрати договора си с клуба си Катар СК преди 10 дни, е обещал да разгледа офертата на българския шампион, който иска да го вземе още през зимата.

"Ще чакаме колкото време е необходимо. Ще вземем своето решение, когато имаме всички карти на масата", предупреди бащата на футболиста Абделхафид, който е и негов съветник.

Кандидат за подписа на Белайли е и египетският гранд Замалек, откъдето са готови да извадят 2 милиона долара, за да го ангажират. Така от Замалек се надяват да изпреварят местния си съперник Ах Ахли Кайро, откъдето първи го потърсиха ден, след като стана свободен агент.

Една от най-влиятелните групи на привържениците на Олимпик Марсилия - Уинърс, горещо посъветва президента на клуба Пабло Лонгория да ангажира Юсеф Балайли да играе за френския гранд.

Уинърс, които са основани през 1987 година, имат за президент алжиреца Рашид Зеруал и са съставени предимно от емигранти от най-голямата страна в Северна Африка.

От Уинърс са гарантирали, че ако Белайли премине в Олимпик Марсилия, стадион "Велодром" ще е пълен до дупка във всеки домакински мач. Лонгория е обещал да проучи възможността за привличане на Белайли, но е споменал, че футболистът трябва да си намери агент, защото засега е представляван от баща си.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Подкастът на OFFNews