Левски загуби от Арда на “Герена” и записа исторически резил

OFFNews 08 август 2021 в 23:27 2182 0

Снимка Официален сайт на Левски

Отборът на Левски загуби с 0:2 от Арда (Кърджали) на “Герена” в двубой от третия кръг на Първа лига.

26-кратните шампиони записаха трета поредна загуба на старта на първенството (б.р. това не се беше случвало никога в историята на вековния клуб) и се закотвиха на дъното в класирането с актив от 0 точки. Нападателите Томислав Йорданов (20-дузпа) и Спас Делев (32) бяха точни за кърджалийци, които записаха втори пореден успех на “Герена” в рамките на няколко месеца.

Мажоритарният собственик на Левски Наско Сираков изгледа мача от трибуните и едва ли му е станало приятно от видяното на терена. В същото време половинката му Илиана Раева, президент на българската федерация по художествена гимнастика, ликуваше след успеха на ансамбъла в отборната надпревара на олимпийските игри в Токио.

“Третата поредна загуба натежава доста. Две от тях бяха на наш терен. Трудно ми е да говоря след такъв мач, сами се бихме. Знаем как играе Арда, но след тези елементарни грешки бе трудно да се върнем. В този мач имаше желание, но пак ни липсваше креативност. Да бъда честен, тези два гола малко свалиха гарда на момчетата.

През второто полувреме изпуснахме няколко шанса. Сами се вкарахме в това положение и сами ще трябва да излезем. Това може да се случи само с много работа”, коментира треньорът на Левски Живко Миланов.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови