Левски стигна дъното, отбор от Лихтенщайн изхвърли 'сините' от Европа

OFFNews 17 юли 2018 в 20:38 4028 0

Левски отпадна още в първия квалификационен кръг на Лига Европа от Вадуц. "Сините" победиха с 3:2 носителя на Купата на Лихтенщайн, но с общ резултат 3:3 отпаднаха от надпреварата.

Мачът на стадион "Георги Аспарухов" предизвика много напрежение. В 25-ата минута Кулибали даде аванс на гостите, след като прониза Божидар Митрев - 0:1. В 35-ата Сержиу Буш изравни за "сините", а в 53-ата Аймен Белаид донесе пълен обрат. Само две минути след това обаче Вадуц отново изравни.

Точен за 2:2 беше Игор Тадич. За да бъде драмата пълна, при резултат 2:2 в 74-ата минута Сержиу Буш изпусна дузпа. Кабрал върна надеждите на "сините" със страхотен гол в 85-ата минута - 3:2, но до края избраниците на Делио Роси така и не успяха да постигнат целта и след последния съдийски сигнал преклониха глави пред гостите от Лихтенщайн.

Това бе и капката, която преля чашата на търпение от страна на публиката. Голяма част от феновете на "сините" на стадиона започнаха да скандират викове "оставка" по адрес на Делио Роси, а в края на срещата по-емоционалните от тях не се сдържаха и започнаха да хвърлят седалки по терена, играчите и треньора.

Така Левски за поредна година отпада още в първите крачки на европейския си поход и отново ще се опита да насочи силите си към мачовете от родното първенство.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови