Гласят Валери Божинов за шеф в Левски?

OFFNews 02 юли 2021 в 18:48 3284 0

Нападателят Валери Божинов може и да не играе в Левски през новия сезон, а да заеме ръководна позиция във вековния клуб. За това намекна мажоритарният собственик Наско Сираков в интервю пред Дарик и dsport.bg.

"Валери си ми е на сърцето, защото е фантастично момче, безкрайно обича Левски, благодарен съм му за нещата, които свърши в съблекалнята. Но той трябва да си даде сметка докъде му стигат възможностите вече като футболист. Може да бъде много полезен на Левски на друга позиция”, заяви Сираков.

През миналата седмица друг от опитните играчи - вратарят Николай Михайлов заяви, че не вижда бъдеще за Левски с това ръководство. Думите му явно са огорчили Сираков, тъй като той се спря подробно на темата “Михайлов”.

“Ники ми е израстнал в ръцете, но явно че в България хората имат нужда от припомняне. Това ръководство, точно преди 17 години, аз и Мъри Стоилов взехме Ники Михайлов преди да навърши 16 години. На следващата година, когато цяла България ни беше на главата и ни казваше, че трябва да вземем вратар, ние казахме, че имаме Ники Михайлов и заложихме на него.

Той се справи перфектно. Миналата година Ники Михайлов бе на футболните гробища и никой не го броеше. Тренираше само за здраве. Бе 127 килограма, при това ръководство пази цяла есен, като му бях поставил условия да свали под 100 кг - той свали до 107.

Казахме му, че ще вземем вратар и ако свали под 100 кг, ще играят наравно. Малко ако беше показал желанието, което има Валери Божинов да се бори, да се върне в някакво нормално физическо състояние, той нямаше да има проблем и сега щеше да бъде вратар на Левски”, отсече Вълка.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови