Габриел Обертан: И двете страни искахме да преподпиша - и аз, и Спас Русев

OFFNews 21 октомври 2018 в 19:51 2190 0

Френската звезда на Левски Габриел Обертан преподписа своя договор с клуба, а новината бе оповестена в сайта на "сините". Футболистът парафира своя нов контракт до 2021 година.

Обертан се присъедини към редиците на "сините" през юли 2017 година и бързо се превърна в основен играч. Французинът е записал 48 мача с екипа на Левски до момента, в които има на сметката си три гола.

С тази новина със сигурност в сърцата на "сините" фенове ще има сериозна доза радост, след като отборът вчера загуби дербито срещу Лудогорец. Обертан говори малко, след като стана ясно, че ще остане в отбора до 2021 година.

"Чувствам се страхотно. И двете страни искахме това да се случи - и аз, и Спас Русев. Знаех от самото начало, че ще стане и съм наистина съм радостен, че ще остана.

Чувствам се много добре, исках да подпишем след победа. Вчера се опитахме положихме доста усилия, тепърва предстоят хубави дни", заяви Обертан.

"Честно казано не бях изненадан, защото познавам тази любов на феновете. Но е наистина великолепно да имаш такава подкрепа. Толкова хора бяха пропътували това разстояние, а самото пътуване е тежко. Опитахме наистина, дадохме всичко и те усетиха това.

Начинът, по който ни подкрепяха след мача бе страхотен. Нещата се развиват добре. Това е леко разочарование, но все още има много мачове. Това, че хората ме обичат ме кара да се боря за всяка топка, за всяка минута.

Оставам фокусиран и концентриран по време на мач и понякога пропускам тези скандирания. Но след мач жена ми ми казва какво се е случвало. В края на мача усещам всичко.

И за мен и за останалите играчи е прекрасно. Щастлив съм, че хората се връщат на стадиона. Те винаги са били там, но последните 10 години са били тежки. Радвам се, че ни подкрепят без значение какво се случва", добави французинът.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови