Ел Голеадор: Трябва ми време да променя ЦСКА

OFFNews 16 февруари 2019 в 19:28 1635 0

Треньорът на ЦСКА Любослав Пенев прие спокойно загубата с 0:2 от Черно море на "Тича" при подновяването на шампионата в Първа лига.

"В някои моменти бях недоволен, но в други се получи това, което трябва. Продължаваме да се готвим. Това е пътят, ще анализираме. Каквото и да правим, мачът е свършил вече. Нуждаем се от подобрение във всяко едно отношение. Трябва да сме подготвени да се защитаваме, да атакуваме...Опитвам новипнеща, правя ротации, и то редовно. Двама не бяха в групата - Смоленски и Мауридес.

Всички футболисти пасват, но в някои мачове ще има промени. Колкото и да звучи банално, се готвим мач за мач. От една седмица съм треньор, запознавам се с всичко. Не мога да кажа колко време трябва, за да променя ЦСКА. Ние ще работим срещу времето.

Всичко трябва да се оправи между мачовете. Момчетата разбират, но едно е да говорим, друго е да минем през много часове практика", добави Ел Голеадор.

"Остават ни директни двубои, и не само. В никакъв случай не трябва да се отпускаме. Предупредил съм от първия момент - за ЦСКА няма маловажни мачове. Ще играем на 100 % от възможностите си", завърши специалистът, който замени на пожар сърбина Нестор Ел Маестро след завръщането на отбора от подготовката в Испания.

Виж още за:
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови