Борислав Михайлов отрича за оставка на Хубчев

OFFNews 25 април 2019 в 21:10 1568 0

Президентът на БФС Борислав Михайлов отрече да е постъпвала молба за прекратяване на договора от страна на селекционера на националния отбор Петър Хубчев.

Подобна информация беше разпространена днес, като се спекулира, че Хубчев ще бъде следващият треньор на Левски. От "Герена" опровергаха това.

"Към днешна дата има нулев шанс Петър Хубчев да бъде старши треньор на Левски. Първо, аз смятам, че Хубчев е все още селекционер на националния отбор, нямам информация за обратното. Дори и да се стигне до треньорска рокада при нас, тепърва ще трябва да седнем и да я мотивираме. След това да мислим за варианти за нов треньор. В момента това не е на дневен ред. Селекцията се прави с участието на Георги Дерменджиев. Излишни спекулации са това", коментира изпълнителният директор на Левски Павел Колев.

"Хубчев не е подавал оставка като национален селекционер на България. Това са инсинуации", каза от своя страна Михайлов.

Вицепрезидентът Йордан Лечков заяви, че ако е имало оставка или молба за напускане, то той е щял да знае като отговорник за националните отбори.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови