Благой Георгиев постави Славия на второ място в България

OFFNews 27 март 2020 в 16:57 2212 0

Бившият национал Благой Георгиев постави родния си клуб Славия на второ място след лидера Лудогорец като качество в Първа лига. Според класирането обаче Славия е на пето място, а пред "белите" са още ЦСКА, Левски и Локомотив Пловдив.

"В момента може би Славия е най-добрият отбор в България, заедно с Лудогорец. Така, че с доста работа, труд и талант се получават нещата. Това, че се даде толкова време на треньора Загорчич и не е сменян, също оказа влияние. Все пак трябва да повярваш в някой треньор и да му дадеш време.

Никога не съм имал проблеми с Венци Стефанов, не знам откъде се появиха тези писаници. Не ми се говори за това, аз нямам проблем с абсолютно никой. Шансовете националния ни отбор за баражите са големи, все пак това са два мача. Така че в тези два мача всичко може да стане. Клише е да дадем максимума и да направим всичко възможно. Просто трябва да си повярваме, че трябва да участваме там, където отдавна не сме били. Забравяме всичко останало и мислим за тези два мача", каза той пред "Гонг".

"Нека спазваме всичко, което ни се казва, за да може да свърши по-бързо тази ситуация. Аз имах призив и към нашия Патриарх, който да наложи пост и молебен, защото знаете, че в такива времена това е най-важното.

Няма друго спасение, освен да вярваме в Господ, защото само той знае кога ще свърши всичко това. Това е изпитание, което ни се дава, така че това е моят призив", каза и по актуалната тема с коронавируса Благой Георгиев.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови