Бербатов е сред вариантите за спортен директор в Манчестър Юнайтед

OFFNews 23 септември 2019 в 14:21 1923 0

След като преди няколко дни българската футболна звезда Димитър Бербатов официално обяви края на активната си кариера на футболист, вече е спряган за ново поприще.

Според британското издание "Манчестър Ивнинг Нюз", той е сред възможните опции за поста на спортен директор в бившия му клуб Манчестър Юнайтед.

Вестникът твърди, че трима бивши играчи на "червените дяволи" са в надпреварата за тази позиция, за която обаче официално все още не се търси назначение. Освен нападателя, сред спряганите имена са още Рио Фърдинанд и Патрис Евра.

Французинът напомни за себе си и директно се обърна към ръководството на английския клуб с послание да бъде привлечен в управата с пост в профила си в Инстаграм, дошъл веднага след поражението от Уест Хем с 0:2.

"Мисля, че е време да си изцапаме ръцете. Към ръководството на Манчестър Юнайтед: Готови ли сте да ни оставите да ви помогнем, момчета?", написа Евра в социалната мрежа.

Той е много добър приятел с Бербо и това засили спекулациите за активността на бившите играчи на Юнайтед и амбициите им да ръководят клуба и да го извадят от кризата.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

Няма коментари към тази новина !