Фен към Багата преди мача с Бам Бам: Направи го на джумерки

OFFNews 23 май 2019 в 16:09 2775 0

Звездата ни в UFC Благой Иванов - Багата се готви усилено за мача си с австралиеца Тай Туиваса, носещ прякора Бам Бам. Двамата ще се срещнат в рамките на UFC 238, което ще се проведе на 8 юни в Чикаго. Багата качва почти всеки ден кадри от тренировъчната зала, където не пести сили, а фланелката му не може да изсъхне от пролятата пот.

Феновете му коментират публикациите, като го окуражават с думи. "Смачкай го", "Направи го на джумерки (пръжки)", "Единственият достоен български ММА боец", са част от посланията на феновете на бойните спортове към Багата.

Арена на събитието ще бъде зала "Юнайтед център", която е дом на баскетболния Чикаго Булс и хокейния Чикаго Блекхоукс. Капацитетът на залата е малко на 20 000 души. За предстоящите битки в октагона обаче той ще е над 24 000, тъй като освен по трибуните публика ще има и под тях около клетката в центъра на залата.

Билетите бяха пуснати в продажба още на 5 април. Очаква се в залата да има доста българи, поради голямата общност която живее във "Ветровития град". Това ще е и най-посетеното събитие с участието на Багата.

Единственото, което притеснява феновете на Багата, са сравнително високите цени на билетите - между 500 и 1000 долара.

View this post on Instagram

A post shared by Blagoyivanov (@blagoyivanovmma) on

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови