Антъни Джошуа сипе закани към Усик

OFFNews 22 януари 2022 в 18:39 2453 1

Снимка Getty Images

Бившият шампион в свръхтежката категория на професионалния бокс Антъни Джошуа си възвърна самочувствието и започна да сипе закани към украинеца Александър Усик с наближаването на предстоящия реванш помежду им.

През септември м.г. Усик победи категорично Джошуа и му отне поясите във версии WBA, WBO, IBF и IBO с единодушно съдийско решение.

Двамата боксьори трябва да се изправят отново един срещу друг в най-близко време, но мачът може и да се отложи. През декември стана ясно, че Усик предпочита следващият му двубой да е срещу Тайсън Фюри за обединителен мач за титлите.

Фюри владее пояса във версия WBC. Така при следващия си мач Джошуа на практика ще излезе срещу носителя на всички пояси в категорията независимо дали това е Усик или Фюри. Тези неща обаче са твърде отдалечени във времето и в момента британецът е фокусиран върху мач с Усик и се заканва да се справи с него.

“Ще го победя и ще си върна титлите. Смятам да стана трикратен шампион в свръхтежката категория, харесва ли ви или не”, заяви Джошуа.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

110

1

Перпендикуляр

24.01 2022 в 16:52

И Кобрата така плаши! После пада, ама "продължава напред"! Антоне, седи мирен! Видяхме, че те би лошо. Ама Фюри удря още по-лошо. Питай "Бомбардировача" как го свали с РПГ-то!