Лютви Местан: Не си спомням кой точно предложи Пеевски, не е ДПС

Последна промяна на 19 септември 2013 в 08:27 4970 25

Лютви Местан и Делян Пеевски. Снимка: БГНЕС
Лютви Местан и Делян Пеевски. Снимка: БГНЕС

Не помня кой точно спомена името на Деня Пеевски, когато обсъждахме кой да номинираме за председател на ДАНС, защото бяха обсъдени още 6-7 имена. 

Това каза в сутрешния блок на bTV лидерът на ДПС Лютви Местан в отговор на горещия въпрос "Кой предложи Пеевски?"

Местан обаче намекна, че кандидатурата не е била на ДПС.

"Ако предложението беше на ДПС, нямаше да имам притеснения да потвърдя това пред вас", заяви председателят на ДПС.

Делян Пеевски е два мандата народен представител от ДПС. Ние ценим хората си и не ги предаваме. Ценим г-н Пеевски заради доверието, което генерира сред избирателите, добави Местан и посочи успешния изборен резултат на движението в Пазарджик и Стара Загора, откъдето за пръв път ДПС спечели по два депутатски мандата.

Нека президентът Росен Плевнелиев и председателят на ГЕРБ Бойко Борисов да отговорят на въпросите за това дали познават Цветан Василев, призова Лютви Местан. “Аз не познавам Цветан Василев и нямам нито една среща с този човек и нямаме едно ръкостискане. Искам да попитам обаче дали президентът или Бойко Борисов познават Цветан Василев, защото огромна част от публичните средства са били в банката на този човек”, каза още той

„Трудно ми е да определя олигархията, защото нямам самочувствието на човек, който нито да представлява, нито да е обвързан с олигархични кръгове”, коментира  Лютви Местан. Той посочи, че е важно и кога точно са започнали обвиненията, че има в страната ни олигархичен кръг. "Не се познавам с хората от кръга „Капитал" и не знам дали е олигархичен кръг, може би имам 1-2 поздрава, разменени с Иво Прокопиев", заяви още лидерът на ДПС и отбеляза, че за кръга "Капитал" се говори за определени медии, в които високи фигури от ГЕРБ са се изявявали пред тази медии.

Важен е въпросът колко срещи са имали високите фигури в ГЕРБ с онези кръгове, които сега Росен Плевнелиев определя за олигархични, каза Местан. Една-две ли са били срещите с Делян Пеевски или стотици, риторично попита той.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

19.09 2013 в 20:22

Благодаря, имах предвид въобще забрана на този тип квалификация.
Коментарите освен израз на мнение, понякога се превръщат в задочен диалог и пак понякога формират и развиват тези.
Сега си представете, че сте в ситуацията когато изразявате мнение, аргументирате го и държите на него, а отсреща(или отстрани) някой просто ви заплюва.
Постъпката е нищо повече от лапешка простотия, но е достатъчна да ви отврати от форума.
Дали някой е платен, трол или каквито там нови квалификации има се вижда от написаното. Например обсебващо присъствие в коментарите, едни и същи IP адреси с различни имена и въобще нищоказване.

19.09 2013 в 17:27

Г-н Райков,
Нямаме възможност да назначим специален модератор, който да следи квалификациите дали някой е платен.
Още повече, че в много от случаите те са справедливи.
Когато забележа несправедливи обвинения, се опитвам да реагирам.
Използвам случая да се обърна към Арх., за да кажа, че Петър Райков е отдавнашен коментатор във Форума, който аргументира и защитава позициите и следва да се отнасяме с уважение към тях, дори когато (или особено когато) не сме съгласни с тях.

19.09 2013 в 16:35

Еми ето ти си типичен трол Ице:

1) Троловете се държат, в най-общия смисъл на думата, като хулигани или зле възпитани Интернет потребители. (виждаме че си доста груб в твоя пост)
2) троловете имат за цел отклоняване на вниманието от основната тема (темата е че местан пак забравил, но ти е местиш към боко)
Както и много други сходства, като лични нападки и други.

Трябва да се прави разлика и м/у платен трол и обикновенния трол който го прави за забавление. Като гледма обаче гневната ти рекация, ти по скоро не си професионален трол а си обикновен платен трол, но може и да бъркам. В никакъв случай не искам да влизам в конфликт с евентуалните нови правила на този "форум" хахахахаха

19.09 2013 в 16:27

А да и за малко да забравя - поздрав!

http://www.youtube.com/watch?v=v1PBptSDIh8

19.09 2013 в 16:27

Ама трол и платен са две различни неща. http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%98%D0%BD%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%BD%D0%B5%D1%82_%D1%82%D1%80%D0%BE%D0%BB Ето малко да се информирате - те и от офнюз трябва да е прочетат тази статия. Значи в момента най-големия трол в България е Станишев, който си приписа като успех протестите срещу него.

Това да си трол, хейтър или някакъв друг не е незаконно, както си личи по поведението на управляващите. Лично аз препоръчвам на хора които не са запознати с терминологията, да не я използват, да прибягват до добре познати им термини.

19.09 2013 в 16:03

ВНИМАНИЕ, ОЛИГОФРЕН! Тролът тук си ТИ и всички редовни читатели на медията го знаем! Аман от тъпанарсия ти видимо платен СПАМ!

19.09 2013 в 13:54

Г-н Йончев,

Има ли някакъв начин квалификациите от сорта "ти си платен" да бъдат причислени към категорията "обиди" и да бъдат третирани по подходящ начин?
Аз също съм бил обект на такава квалификация и точно от същия анонимен субект - Арх.
Ако секцията за коментари е отворена за изразяване на мнение, то тя би трябвало да е отворена за всякаква полярност. Не виждам нищо етично, грамотно и интелигентно в нападки и обиди просто заради несъгласие.

19.09 2013 в 12:56

Местан дали е патриот ????

19.09 2013 в 12:22

Г-н Местан, а спомняте ли си кой предложи лицето Георги Христозов за зам.министър на МИЕТ, и в последствие за Председател на СД на БЕХ........

цитат от Божидар Лекарски - СДС

"- Защо така последователно отблъсквате ГЕРБ, те все пак остават най-голямата политическа сила вдясно и упорито търсят вашето партньорство?

- Не ми се е обаждал нито Бойко Борисов, нито който и да е представител на ГЕРБ. Есемеси ми е пращал единствено Георги Христозов, който твърдеше, че представлява партията, но не съм сигурен, че това е вярно. Така че СДС не е отблъсквал покани от ГЕРБ, защото такива не е имало. На този етап на дневен ред не стоят общи разговори, камо ли да провеждаме обща политика. ГЕРБ са си в парламента, те си имат свои методи за действие. Факт е, че са дясна партия, но ние си имаме други проблеми, свързани с реформирането на СДС, те също имат какво да преодоляват предвид отцепването на много бивши депутати и активисти.

......а, май че се появи Христо Бисеров

19.09 2013 в 11:19

Досега си мълчах и само четях какви ги пишеш, но вече ми писна, нямам нимкакво съмнение, че или ти плащат, или си държиш главата завряна отзад.Първо, поинтересувай се кой точно е Прокопиев и какви ги е натворил, после се хвърляй по комсомолски като Матросов на амразурата да го защитаваш.И понеже като гледам не си от схватливите, ще ти подскажа нещо: от "нашите" е.