Диана Канева: Борисов ми звънна и ме покани в "Бояна"

Мая Младенова 18 февруари 2013 в 17:17 10328 5

Диана Канева - младата жена, която вдъхнови лавината от протести срещу скъпия ток в цялата страна. СНИМКА: Sandanski1.com
Диана Канева - младата жена, която вдъхнови лавината от протести срещу скъпия ток в цялата страна. СНИМКА: Sandanski1.com

Две от участничките в протестите в Сандански - Диана Канева и Дани Митрева - са се срещнали с премиера Борисов снощи в "Бояна". Това разказа самата Диана пред OFFNews.

Премиерът й позвънил 2-3 минути, след като проследил участието й в предаването на Мартин Карбовски по TV7 в неделя следобед. Поискал от екипа телефона й и звъннал веднага. Поканил я на среща и казал, че може лично да му зададе конкретните си въпроси.

На срещата в резиденцията присъствал и министърът на икономиката и енергетиката Делян Добрев. Там двете жени, които получиха известност покрай протестите, лично връчили писмото си с искания. Те чули от премиера и министъра, че започват постъпки за евентуалното отнемане на лиценза на ЧЕЗ, че до дни ще бъдат разсекретени договорите с ЕРП-тата.

"Беше непринуден разговор, останахме с впечатлението, че търсят изход. Но бяхме твърди, че продължаваме с протестите и няма да се задоволим просто с обещания", разказа Канева.

 

 

 

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!