Проф. Константинов: Борбата с терористите като в Израел - депортирайте семействата им

OFFNews 18 август 2017 в 08:41 7609 9

Снимка Ладислав Цветков, бТВ

Лидерите на Западния свят, които допуснаха в държавите си хора с чужда цивилизационна нагласа и разрушиха Северна Африка, Ирак и Сирия, са виновни за случващото се Европа. 

Това обяви проф. Михаил Константинов по повод атентата в Барселона по бТВ. Той препоръча моделът на Израел и САЩ за справяне с терористите - решението е в това да се криминализира подкрепата за подобни действия и да се депортират семействата на атентаторите, както правят Израел и САЩ. Да се знае, че когато терористът отива да умре, създава проблеми на семейството си, уточни проф. Константинов.

По думите му България остава настрани от опасността от атентати, защото нашите мюсюлмани са работещи хора, с които живеем от стотици години, а не са дошли през последните години да разчитат на социални помощи.

Той определи като адекватна мярката на нашите управници да се пази границата ни с всички средства. Математикът предлага на границата да се изпрати и армията като мярка срещу корумпираните полицаи, които помагат на нелегални мигранти срещу заплащане.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
За писането на коментар е необходима регистрация.
Моля, регистрирайте се от TУК!
Ако вече имате регистрация, натиснете ТУК!

7568

8

Tabadatko

18.08 2017 в 17:25

Хекс е напълно прав. Добре известно е, че фондация Америка за България са финансирали плакати за такива неща като Арабската пролет, падането на берлинската стена, френската революция, а по-рано и за Магна Харта. ФАКТ.

Професор боклука хахахахах

10538

7

Black Hex

18.08 2017 в 16:27

Работя с много европейци. Интелигентни, квалифицирани, образовани... Според тях, в Европа става правилното нещо и поколенията имигранти са интегрирани.


Аз не работя с много европейци, понеже съм надраснал темата за облагородяващата функция на труда, но ежедневието ми е свързано с пътуване и срещи, понякога с пребиваване по-дълго време на тяхна територия.
Ако ти твърдиш горното без да си го видял с очите си, извинявай за езика, но си пълен шаран! Няма такова нещо. Не знам как е в Испания, но такава интеграция липсва в Германия (изключвам турците от 70-те години), Бенелюкс и останалите по-северни държави. А пък във Франция е направо трагедия. Острова е удавен, но това си е тяхна дълголетна, великоимперска политика.

И пак се връщаме на въпроса - кой и от какъв зор им "обещава" такива работи? Кой финансира афганистанчета на по 16-30години с пари, които те не могат да изкарат през целия си живот в родната си страна? Кой? Кой разпечатваше листовките за митингите на всякакви езици по време на "арабската пролет" в отделните държави?

12416

6

IBL IBL

18.08 2017 в 15:01

Само с тона отговорът ти заслужи плюсче, въпреки че и за някои от тезите заслужава. Освен да се съглася, и да допълня: войната според мен вече върви. А ние губим инициативата. На тези 18 годишни деца се казва, че ще имат къщите и жените ни, а децата ни ще им слугуват. Нека да преглътнем факта, че сме във война преди "да се събудим роби на континента, който бащите ни са завоювали". Потърсих в новините и се оказа, че в Испания, в последната година и половина е имало поне ТРИ национални дни на протест с искане за ПОВЕЧЕ БЕЖАНЦИ! От това по-добро посрещане - здраве му кажи. Работя с много европейци. Интелигентни, квалифицирани, образовани... Според тях, в Европа става правилното нещо и поколенията имигранти са интегрирани. Не сме искали тая война! Агресията идва отвън, а на нас ни се повтаря да легнем сами на пъна и да си подадем главицата с мекото към острието на брадвата. Който иска тук, да почита нравите ни. Ако не му харесва - вън! Дори и да е местен!

10538

5

Black Hex

18.08 2017 в 13:28

Роден там, 3-то поколение "имигрант", в Лондон имаше такива. Тях къде ще ги изселиш? Само пример.
Не трябва да има никакво сравнение с Израел, защото там е война. Там всеки, дори и хромите минават военно обучение без значение от вида на сексуалната му ориентация. Само празен кавал като... нали може да прави такива аналогии и сравнения. Човек, който и идея си няма как се живее в Израел.
Но аз бих отишъл и по-нататък. защо да харчим усилия и средства да ги съдим, да ги държим в затвора? Защо направо полицията да не ги разстрелва публично на площада? Така всеки ще знае какво го очаква, ако дръзне да повтори.
Европейските цивилизационни ценности изключват такава трактовка и наказания. Пак повтарям това може да се прави само само по време на война, когато главнокомандващия е и закона и съдията и прокурора в едно.
Мислеха си, че уж искат безплатна работна ръка (по внушение на СБ, МВФ и др) - получиха я! Сега ще плащат сметката. Дълго, кърваво и мъчително.
Цивилизационна война предстои. Тя ще се води на европейска територия, така са решили атвъдокеанските червиви банкстери. И колкото повече я отлагаме, толкова по-тежка и кървава ще бъде. В нея такива като кристалина георгиева, която тръбеше за разнообразяване на българския генотип няма да участват. Тя предвидливо си е купила къща на брега на р.Потомак и право да живее в америка.

12416

4

IBL IBL

18.08 2017 в 11:03

Г-жо Вещица, тоя път ще си позволя да не се съглася и да обясня очевдиното, при това сериозно и с цялото ми уважение и възпитание. Разбира се, че семействата се приема, че са виновни и то НЕ ЗАРАДИ ДЕЯНИЯТА на отделния индивид, а защото в желанието си да са солидарни с родственика си не го възпират, а ако не могат, не дават сигнал, че той готви убийството на невинни. А това вече е престъпление и то углавно!!! И после всички да се изреждат да редят колко скромен и добър гражданин бил въпросния главорез! Благодаря. :)

12416

1

IBL IBL

18.08 2017 в 09:45

"Лидерите на Западния свят, които допуснаха в държавите си хора с чужда цивилизационна нагласа и разрушиха Северна Африка, Ирак и Сирия, са виновни за случващото се Европа."
Одобрявам! Професор Мишо - президент на Западния свят!