NS1.bg ще помогне на 500 компании, чиито бизнес е засегнат от COVID-19

OFFNews 10 април 2020 в 17:17 2748 1

Една от най-големите български хостинг компании NS1.bg се включи към солидарността, създала се покрай трудните времена, предизвикани от коронавируса.

От NS1.bg предлагат помощ на 500 български бизнеса, чиито работа е пострадала заради пандемията от COVID-19 и социалните ограничения, които принудиха множество хора да останат у дома, спирайки работа.

Към засегнатите бизнеси NS1 отправя предложение за предоставяне на финансова помощ чрез намаляване на цената за виртуални сървъри с 60% за срок от 6 месеца. С това от NS1.bg изчисляват, че засегнатите фирми ще намалят разходите си за хостинг до 2000%.

„Осъзнаваме, че това не огромна помощ, но такива са нашите възможности, споделя Владислав Георгиев – съосновател и изпълнителен директор на NS1. Искаме да сме солидарни и да помогнем по начин, по който можем, да сме максимално полезни и да спестим част от разходите на засегнатите фирми в тези трудни времена.“

Кандидатстването за помощ от 60% може да се направи от компании, които са доказано засегнати от настоящата ситуация и могат да удостоверят това с потвърждения от държавната администрация - например такива, които са кандидатствали и получили помощ по мярката 60/40. Кандидастването става чрез изпращане на имейл до [email protected] с документ удостоверяващ получаването на държавна помощ. NS1.bg ще разгледа всички кандидатури по ред на тяхното постъпване и ще решава отпускането на помощта.

NS1.bg е компанията, която успява да предложи Managed VPS с контролен панел и резервни копия на своите клиенти, на цената на споделен хостинг.

Това не е единствената инициатива, с която NS1.bg помага на засегнати бизнеси от Covid-19 в момента. Водещите специалисти на българската хостинг компания участват в различни уебинари, на които се разясняват подобренията, които могат да се направят в сигурността на онлайн бизнесите и техните сайтове в условията на глобална криза.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови