Шер е обвинена, че е наела хора да отвлекат сина ѝ от съпругата му

OFFNews 28 септември 2023 в 19:33 13661 1

Шер

Снимка Getty images

Шер и Илайжа.

Певицата Шер е обвинена, че е наела мъже, които да отвлекат сина ѝ Илайджа Блу Олман от хотела, в който той е отседнал миналата година заедно със съпругата си.

В съдебните документи, подадени от съпругата на Илайджа Мария Кинг, се твърди, че четирима мъже са го отвлекли от хотелска стая в Ню Йорк през ноември 2022 г., когато са празнували годишнината от сватбата си, съобщи Би Би Си.

Двойката била в хотела в опит да спаси брака си (двамата подали молба за развод през 2021 г.).

В съдебните документи, подадени в рамките на бракоразводното дело във Върховния съд на Лос Анджелис, Кинг казва, че тя и Олман са прекарали 12 дни в хотела, "работейки върху брака ни".

Но "след като прекарахме 12 дни заедно в Ню Йорк, на 30 ноември 2022 г., годишнината от сватбата ни, четирима мъже влязоха в стаята ни и отведоха Олман", твърди тя в съдебно заявление от декември 2022 г. - Един от тези мъже ми каза, че са били наети от майка му".

Кинг посочва, че съпругът ѝ е на лечение в медицинско заведение от август 2022 г., но не ѝ е казано къде се намира то и че не е успяла да се свърже с него.

"В момента не съм наясно с благосъстоянието или местонахождението на съпруга ми", заяви тя през декември, като добави, че е "много загрижена и притеснена за него".

47-годишният Олман е син на Шер от бившия ѝ съпруг, покойния рок музикант Грег Олман.

През 2013 г. той се жени за родената във Великобритания Мария Кинг. И двамата са музиканти.

Олман и преди е разкривал за борбата си с наркотичната зависимост. В интервю за Entertainment Tonight през 2014 г. той заяви, че употребява наркотици от 11-годишна възраст.

Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Да помогнем на украинските деца!