Хороскоп 02-08.09: Раци и Скорпиони остават на заден план, Телци и Близнаци си изясняват нещата

Антония Мечкова 02 септември 2023 в 07:13 33502 0

Снимка pixabay

ОВЕН (21.03 – 19.04)
Тези дни на септември носят пречки, а и не се чувствате във върховна форма. През уикенда Овните да потърсят услуги, в понеделник сами ще се справят с трудностите, те ще ги изненадват чак до празника на Съединението. Не се надценявайте в четвъртък, до Малка Богородица помощта за околните ще се окаже начин да искате и тяхното съдействие за решаване на вашите задачи. Някои имат добри идеи за делова и обществена изява, да планират реализация, а не да се косят, че едно не тръгва, второ няма шефска подкрепа. Имате си път.

ТЕЛЕЦ (20.04 – 19.05)
За вас периодът също не е лек... През уикенда сте склонни да упреквате друг за проблемите си, понеделник ще се окаже по-уморителен, а вторник и сряда ви изненадват с неочаквани спънки. Телците хич да не се отпускат – шансът за реализация зависи от доброто планиране на делата и стриктното изпълнение на поетите задачи. В четвъртък не проявявайте инат за изява, идеите ви са ОК, но по-слабото съпротивление ви пести енергия. До Малка Богородица изяснявате важните теми и без да демонстрирате сила. В любовта поизчакайте с решения.

БЛИЗНАЦИ (20.05 – 20.06)
Седемдневието поставя куп въпроси, май от уикенда търсите решението сами. Така не става. Близнаците да се мобилизират за трудните задачи в понеделник, усилията ще бъдат оценени. Във вторник-сряда напред излизат финансовите ви грижи, бъдете точни в сметките и с най-близки хора. Някои от знака трябва да огледат отношенията си с познати, не всички подхождат за партньори. Затова в четвъртък не прехвърляйте проблеми от болна на здрава глава, анализирайте нова информация, приключвайте стари задължения. Ще постигнете желаното.

РАК (21.06 – 21.07)
Забързан период и затова вие следва да укротите темпото, да обмисляте по-внимателно всяка своя стъпка в деловата и личната сфера. Още през уикенда Раците ще усетят и друго: отговарят за добруването на най-близки и обичани, те май хич не улавят сложността на ситуацията. В понеделник-вторник вие я анализирате до край и няма да поемате излишни рискове нито в работа, нито в отношения. В четвъртък ще проличи, че за редица изяви трябва да почакате, иначе ще си навлечете излишни спорове, щети. Умело си спестявате такъв яд.

продължава на стр. 2 

Страница на статията : 010203
Най-важното
Всички новини
Най-четени Най-нови
X

Най-близкият съратник на Стивън Хокинг проф. Томас Хертог е в подкаста на OFFNews